Over mij

Ik ben Berry Jansen. Door een goede leerschool in de afgelopen 20 jaar, bij een middelgroot regionaal bouwbedrijf in Apeldoorn, heb ik veel ervaring opgedaan. Van timmerman (primaire en voortgezette timmeropleiding) heb ik mij door ervaring, scholing (assistent-uitvoerder en uitvoerder) en certificering opgewerkt tot voorman en tenslotte tot uitvoerder met een grote diversiteit aan werkzaamheden binnen deze functies.

Berry Jansen

Van opnames en offertes uitbrengen tot de laatste begeleiding en afrekening. Ik heb daarbij zowel in de kleinbouw als in de grootbouw gewerkt. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de maatvoering.

Ik heb altijd gedroomd van een eigen onderneming en met mijn opgedane ervaring is het nu het juiste moment om dit te realiseren.

Waar sta ik voor

Open, eerlijk en recht door zee zijn kernwoorden om te bouwen met vertrouwen. Dit is een goede basis om een mooi stuk werk te realiseren.

Tijdens de uitvoering van een bouwproject komt er veel op u af. Er moeten veel keuzes worden gemaakt en de planning moet worden bewaakt. Daarnaast wilt u weten of de gevraagde kwaliteit wordt geleverd.

Vanaf het eerste idee denk ik graag mee in ontwerp, materiaalkeuze, kosten, kwaliteit, duurzaamheid, realisatie en nazorg. Tijdens de verschillende fasen in het bouwproces worden de eisen en wensen, de gewenste kwaliteit, planning en budget nauwlettend bewaakt.

Dit heeft als voordeel: alles in één hand, één aanspreekpunt en een complete begeleiding van idee tot en met oplevering en nazorg.