Referenties

Zolder verbouwing - "Wij zijn zeer tevreden! Vooraf werd in meerdere gesprekken samen een plan gemaakt, waarbij alles mogelijk was, en enthousiast mee werd gedacht. De verbouwing is inmiddels achter de rug, en voldoet helemaal aan onze wensen. Tussendoor was ruimte om nog wat kleine wijzigingen aan te geven, hier werd direct op ingespeeld. Wanneer er weer verbouw plannen zijn weten wij Jansen Bouw & Advies te vinden!"

- Familie Kroon, Apeldoorn

Aanbouw serre - “We zijn onder de indruk van de kwaliteit van de tekening en hoe je onze wensen hebt weten te vertalen naar een tekening. Wij vinden het erg goed dat je na drie gesprekken en twee rondes tekeningen tot een ontwerp bent gekomen waar we erg tevreden over zijn. Echt Bouw en Advies!”

- Familie Mulder, Apeldoorn

Werkbank KDV - “Met enkele zinnen aan input is er een prachtige werkbank gemaakt voor kinderen pas klaar in onze carport. Voor kinderen een prachtige verrijking van het spelen. Heel erg bedankt! Top dat je dit zo snel, zo goed en zo netjes hebt gemaakt. We hebben geen overlast ervaren en de snelheid en precisie waarmee je werkt is zeer prettig!”

- Directie MAM's Kinderopvang Jachtlaan, Apeldoorn