Ik ben Berry Jansen. Door een goede leerschool bij een middelgroot regionaal bouwbedrijf heb ik veel ervaring opgedaan. Van timmerman (primaire en voortgezette timmeropleiding) middels ervaring, scholing (assistent-uitvoerder en uitvoerder) en certificering opgewerkt tot voorman en tenslotte tot uitvoerder met een grote diversiteit aan werkzaamheden binnen deze functies.

Van opnames en offertes uitbrengen tot de laatste begeleiding en afrekening. Ik heb daarbij zowel in de kleinbouw als de grootbouw gewerkt. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de maatvoering.

10 jaar geleden heb ik Jansen Bouw & Advies opgericht om mijn kennis en expertise op een andere manier in te zetten.

Waar sta ik voor            

Omdat (ver)bouwen een gecompliceerd proces is en voor veel mensen onoverzichtelijk, kunt u mij het gehele bouwproces laten begeleiden en uitvoeren.

Tijdens de uitvoering van een bouwproject komt er veel op u af. Er moeten veel keuzes worden gemaakt en de planning moet worden bewaakt. Daarnaast wilt u weten of de gevraagde kwaliteit wordt geleverd.

Vanaf het eerste idee denk ik graag mee in ontwerp, materiaalkeuze, kosten, kwaliteit, duurzaamheid, realisatie en nazorg. Tijdens de verschillende fasen in het bouwproces worden de eisen en wensen, de gewenste kwaliteit, planningen en budgetten nauwlettend bewaakt.
Dit heeft als voordeel: alles in één hand, één aanspreekpunt en een complete begeleiding van idee tot en met oplevering en nazorg.

Open, eerlijk en recht door zee zijn kernwoorden om te bouwen met vertrouwen. Dit is een goede basis om een mooi stuk werk te realiseren.